Ingen forening og ingen medlemskab

Ja, Martinus´ arbejde og hele den undervisning, der er bygget op omkring hans tanker, det kunne jo let opfattes som en sekt, men Martinus´tanke var ikke at skabe en sekt, og det var ikke at skabe en forening, med medlemsskab. Flere af hans bøger begynder jo med menneskeheden, og omtaler det internationale verdensrige under skabelse, så det er menneskeheden det drejer sig om, og altså på den måde er det ikke beregnet på nogle ganske få, men for hele jordklodens befolkning.

    

Folk fra hele kloden

Martinus forudså jo, at centeret efterhånden skulle udvikle sig til at blive en hel by, og han forudså at mennesker ville komme fra alle egne af kloden. Han talte engang imellem om, at bierne skulle komme til honningen. Og det vil altså sige, at mennesker skulle komme rundt omkring fra, blive undervist i disse ting, og så skulle de vende tilbage til deres eget folk, til deres eget land, og tale om disse ting, der hvor der var behov for det, der hvor der var interesse for det.

 

Sprog

Så undervisningen her, den skulle komme til at foregå på mange sprog, dels skulle foredragene jo holdes på fremmede sprog, på hovedsprogene, men dels kunne man også oversætte ved hjælp af tolkning, og foredragssalen er jo netop indrettet til at man kan tolke til flere sprog ad gangen. Og et sprog som vil blive af stor betydning for hele sagen, det er esperanto. Der vil blive undervist i esperanto, og især vil esperanto også få stor inflydelse i oversættelsesarbejdet, for det er klart, at der er mange af sprogene, man ikke kan komme til at oversætte direkte fra dansk til disse mindre kendte sprog, men det kan foregå ved hjælp af esperanto. Så der er ingen tvivl om, at Martinus´ kosmiske analyser, vil brede sig til hele jordkloden, efterhånden som der bliver behov for det rundt omkring i verden, de vil blive en uvurderlig hjælp for hele menneskeheden.

 

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Pin It on Pinterest

Share This