MartinusForumDk

Videoen handler om Martinusforum og hvad vi gerne vil opnå med vores site.

Begyndelsen

I starten var Martinusforum et debatforum. Dengang havde man kun maillister, så bare det at få et rigtigt forum, som man kunne se på nettet var et stort fremskridt. Det fungerede fint på den måde i flere år. I dag er meget af den del overtaget af facebook og andre sociale netværk selvom vi stadig har et debatforum, som vi gerne fortsat vil dyrke.

Fokus

Vores fokus på Martinusforum har stille og roligt flyttet sig over årerne. I 2007 begyndt vi at lægge nyheder og artikler ud og det er i højere og højere grad blevet indhold vi fokuserer på. I de sidste par år er vi også begyndt at tage ud og optage foredrag.Derudover har vi en spørgsmål og svar sektion, som vi kalder Respondoj, hvilket betyder svar på esperanto, hvor vi forsøger at få kvalitets spørgsmål og svar samt involvere alle i bedømmelsen af kvaliteten.

Formål

Formålet med Martinusforum er at gøre det til et sted hvor man kan dele sin viden om Martinus Verdensbillede. Det er blevet vores nye slogan – “Del din viden om Martinus Verdensbillede”. Målet er både at folk kan dele deres viden, så andre kan få glæde af det, men også at man selv kan lære ved at dele viden.

Vi håber at I har lyst til at være med.