MartinusForumDk

Netikette og Regler...
 
Del:
Notifications
Clear all

Netikette og Regler for indlæg på Martinus Forum

3 Indlæg
1 Brugere
0 Likes
1,170 Set ialt
 Anonym
Indlæg: 0
Topic starter
 

Formålet med martinusforum.dk
Formålet med forummet er at give plads til spørgsmål, debat og formidling af Martinus' kosmologi.

Vi vil gerne have, at forummet er sted, hvor man i fællesskab med andre interesserede kan hjælpe hinanden med at forstå og øve sig i at leve kosmologien. For at det skal fungere, skal vi alle gøre vores bedste for at forummet ikke mister sit fokus, nemlig Martinus' analyser. Vi håber derfor, at du vil være med til fastholde dette fokus og bidrage med mange gode indlæg i Martinus Forum fremover.

Regler for indlæg på Martinus Forum

1.   Du kan skrive om alt, der vedrører Martinus' verdensbillede og hans livsværk "Det Tredje Testamente", men det primære formål med forummet er emner, som tager udgangspunkt i analyserne.

2.Vælger man at skrive om andre emner, skal det klart fremgå, hvad relationen er til Martinus' kosmologi.
3.Respekter copyright og gengiv ikke lange artikler o.l. uden forfatterens accept.
4.Henviser du til Martinus værker/artikler, så skriv både navn og nr på værket/artiklen og evt stknr.
5.Laver du indlæg med citater, så skriv altid hvem det er du citerer - også hvis det er en bruger på forummet du citerer.
6.Hvis dit indlæg til et emne, er for langt fra dette emnes hovedtema, så start hellere et nyt emne og henvis evt. til det andet emne i dit indlæg og evt med et link.
7.Brug de forskellige muligheder for at krydre dine indlæg med glød, skygge og Marquee med omtanke. Det kan godt være at du synes, at det ser smart ud, men det kan gøre det anstrengende for andre at læse.
8.Har du behov for hjælp så klik enten på hjælp i menuen foroven, eller stil dit spørgsmål i hjælpe-forummet.
9.Der må ikke linkes til ulovligt materiale på martinusforum.dk

Netikette - takt og tone på Martinus Forum

1.  Husk at det er rigtige mennesker, der gemmer sig bag indlæggene.
2.Opfør dig høfligt og vis respekt for de andre på forummet og for deres holdninger.
3.Skriv så vidt muligt med små bogstaver i såvel overskrifter som alm tekst i indlæggene - STORE BOGSTAVER betragtes som regel som uhøflig råben.
Ingen debatindlæg på Martinus Forum anses for at være vigtigere end andre, så det er ikke nødvendigt med fremhævelser.
4.Deltager du i en debat på forummet, så hold dig til temaet på emnet - gå ikke efter 'manden'.
5.Indlæg med personangreb låses eller fjernes af moderatorerne på forummet.
6.Forummet er et sted vi mødes frivilligt, så forvent ikke altid at få svar på dine indlæg.
7.HUSK at det vigtigste er, at vi forbliver venner.  :D

Hvis ovenstående regler ikke overholdes:
Moderatorerne kan og vil låse eller fjerne det/de pågældende indlæg og evt i sidste instans udelukke brugeren fra forummet.

Moderatorernes rolle på forummet:
Moderatorerne på forummet har til opgave at holde øje med at regler/netikette overholdes.

Såfremt dette ikke er tilfældet, kan og vil moderatorerne låse eller fjerne indlæg eller i sidste instans udelukke den pågældende bruger fra forummet.

Indlæg fra moderatorerne vil altid være underskrevet 'Med venlig hilsen Moderatorerne'.
Alle øvrige indlæg som en af moderatorerne laver, men underskriver i eget navn, er personlige indlæg fra vedkommende og ikke udtryk for en generel holdning fra moderatorernes side.

Martinus Forum eller moderatorerne på Martinus Forum, er ikke talerør for Martinus Institut.
Instituttet støtter forummet med et beskedent bidrag til webhotel og domænenavn, det er alt. Selve driften påhviler frivillige private kræfter. Indholdet på forummet er moderatorernes ansvar alene og ligger uden for Instituttets og Rådets regi. Forummet kan således ikke bruges som kontaktmedie til Martinus Institut.

Med venlig hilsen
Moderatorerne

Nuværende moderatorer:
Kenneth Ibsen og Lasse

 
Lagt op : 15/03/2009 16:23
 Anonym
Indlæg: 0
Topic starter
 

Vi har valgt at bruge en samlet moderatorkonto til at moderere forummet. Begrundelsen er at vi gerne i højere grad vil have at folk kan skelne mellem hvornår vi skriver som almindelige brugere og som moderatorer.

Det skyldes at vi har oplevet at skrivelysten falder når moderatorrollen og den almindelige brugerrolle blandes sammen. Vi tror ikke at de to roller helt kan skilles ad, men nu gør vi de to roller mere adskilt.

Vi holder en liste over moderatorerne opdateret i det første indlæg i dette emne.

 
Lagt op : 15/03/2009 16:23
 Anonym
Indlæg: 0
Topic starter
 

Kære forumbrugere

På det seneste har flere brugere været i tvivl om, hvad formålet med forummet er. Her kan man læse de retningslinier, som gælder for forummet: https://www.martinusforum.dk/portal/index.php?option=com_smf&Itemid=28&topic=1697.0

De to første punkter lyder:

Quote:
1. Du kan skrive om alt, der vedrører Martinus' verdensbillede og hans livsværk "Det Tredje Testamente", men det primære formål med forummet er emner, som tager udgangspunkt i analyserne.

2. Vælger man at skrive om andre emner, skal det klart fremgå, hvad relationen er til Martinus' kosmologi.

Formålet med forummet er altså at give plads til spørgsmål, debat og formidling af Martinus' kosmologi.

Vi vil gerne have, at forummet er sted, hvor man i fællesskab med andre interesserede kan hjælpe hinanden med at forstå og øve sig i at leve kosmologien. For at det skal fungere, skal vi alle gøre vores bedste for at forummet ikke mister sit fokus, nemlig Martinus' analyser. Vi håber derfor, at du vil være med til fastholde dette fokus og bidrage med mange gode indlæg i Martinus Forum fremover.

Det kan være interessant at se på andre emner eller spirituelle retninger i lyset af Martinus' verdensbillede. I den forbindelse skal vi understrege, at disse indlæg skal have relation til Martinus' kosmologi. Man er velkommen til at spørge, hvordan et givent emne forklares ved hjælp af Martinus' analyser. Men vælger man at henvise til forskellige spirituelle retninger med citater eller links, skal de vedhæftes en kommentar, hvoraf det fremgår, hvordan de har relation til Martinus kosmologi.

Som moderatorer vil vi fremover være mere opmærksomme på indlæg, der ikke er i overensstemmelse med retningslinierne. I disse tilfælde kan vi spørge til relevansen i den pågældende tråd eller informere skribenten med en personlig besked om at tilrette sit indlæg, så det får relevans for forummet. Sker det ikke, vil vi forbeholde os ret til at fjerne indlægget, så det ikke giver anledning til misforståelser om indholdet af Martinus' kosmologi.

For at undgå misforståelser har vi desuden valgt at lukke analyseforummet. Indlæggene er flyttet over i "Kosmologien generelt", som vi samtidig har omdøbt til "Martinus' kosmologi". I kommentarforummet kan man fremover komme med ideer, forslag og kommentarer til Martinus Forum.

Kærlig hilsen
Moderatorerne

 
Lagt op : 15/03/2009 16:24

Skriv et svar

Forfatter navn

Forfatter Email

Titel *

 
Forhåndsvis 0 Revisions Gemt
Del: