Share:
Notifications
Clear all

Kommunikation der samler  

Side 1 / 3

Indlæg: 0
 Anonym
Meldt ind: 51 år siden

Hej alle

Nu hvor jeg har fundet ud af at jeg er belærende kan jeg lige så godt udnytte det fuldt ud ;D

Da vi nu alle er optaget af Martinus og hans lære, så tænker jeg at vi burde hjælpe til at kommunkere på en måde der samler frem for at dele og skabe skel. Vi er alle en del af altet, vi er alle et, Gud er alt, alt er Gud eller hvordan man nu foretrækker at udtrykke det. Vi skaber selv alt hvad der sker omkring os, vi kender loven om tiltrækning, livet er et spejl osv, osv.

Hvad er det der sker når vi kommunkerer på en måde der deler, når vi sætter hinanden i bås? Vi skaber en Dig og Mig situationen, hvor vi ikke er ét. Det er noget vi gør i vores sprog hele tiden både som enkeltpersoner og f.eks gennem medierne.

Ord som fremmedarbejder, sort, hvid, venstreorienteret, højreorienteret, arbejder, kapitalist, kristen, martinusianer, dansker, newage, konspirationsteori, terrorist, muhamedaner, og mange, mange andre ord vi bruger i det daglige (fyld selv de ord på som I brænder for) er med til at få os til at opleve at vi lever i en Dem og Os verden. Eller vi lærer at forbinde en følelse til et af ovenstående ord eller ord eller begreber som sikkerhed, forsvar, ufo, finanskrise, korncirkel, Gud, frihed, intet er tilfældigt, alt er tilfældigt osv. osv. og disse følelser er ofte også med til at få os til at føle at der er Dem og der er Os. Men vi ved jo at der ikke er en Dem og Os - vi er alle ét, så hvorfor bliver vi ved med at benytte sådanne opdelinger i vores sprog?

Martinus har stort set undgået at formulere sig på en måde der kan virke opdelende. Jeg synes vi som martinusianere og gode trofaste newage medlemmer, der nu har valgt at følge denne tro burde følge vores leder og lære os selv at kommunkere på en måde der er Martinus værdig.

Med kærlighed

Lars

11 Replies
Indlæg: 0
 Anonym
Meldt ind: 51 år siden
Lars1 wrote:
Jeg synes vi som martinusianere og gode trofaste newage medlemmer, der nu har valgt at følge denne tro burde følge vores leder og lære os selv at kommunkere på en måde der er Martinus værdig.

Smukt! Jeg føler med dig (selvom jeg er bagud med mit kontingent). ;D

Kærligst
Pe1ersh

Svar
Indlæg: 0
 Anonym
Meldt ind: 51 år siden

    Hej Lars1.

  Jeg er enig med dig, har selv tænkt på om det mon var selve "martinussproget" der var årsagen til den "distance" der af og til er mellem os.

  Martinus er meget klar "gammeldags" i sit sprog, set med nutidige øjne, men har da rigeligt med superlativer at tage af, mere end nok til at forklare sig tydeligt.

  Siden Matinus skrev sine analyser, har vort sprog jo gennemgået en stor forvandling, og mange nye ord/ symboler/ begreber/ er kommet til, og dem havde Martinus jo ingen mulighed for at kunne bruge los af. :)

  Men når nu new-age begreberne, teosofien, ufobegreberne, og alle de andre nye "betegnelser" for nyopdagede fænomener, også kommer ind i dialogerne, så er det måske svært for nogle at holde Martinus adskilt med sit eget "sprog".

  "Vi" snakker jo da en del om at der "tales" for meget om alt andet end "Martinus", selvom de fleste jo nok alligevel syntes der er en sammenhæng mellem mange ting fra andre kosmologier.
    For det er jo hvad nogle new-age bevægelser, også betegner deres "materiale" som værende, kosmologi. :)

  Det der i mine øjne måske kunne gøre en forskel, omkring vores "samhørighed", var nok hvis vi prøvede at have "fokus" på de 95% af alt vi er enige omkring, de sidste 5% procent er der jo ingen grund til skal fylde "så meget", men det er som regel jo kun enkelte linier i et langt indlæg der lige "provokerer" en, og som man fokuserer på, og reagerer på, og så er fokuset pludseligt flyttet til uenigheden, fremfor til de fælles forståelser ;D

  I kontekst med vore nylige dialoger om provokationer, så er det nok netop vor "følsomhed" og "nærtagenhed" der er den største årsag at "fokus" bliver flyttet fra "emnet".

  Vi er ekstremt følsomme, i forhold til andre i universet, mener jeg, og det er den overfølsomhed vi må se at få "tæmmet" så vi kan forvalte de højereudviklede teknologier på en ordentlig måde.

  Vi kan jo glæde os over at en "grundlov" i universielle sammenhænge ( ifølge Mayaerne) siger, at det man fokuserer på, det bliver man bevidst omkring. ;D

  Og lige nu har vi jo fokus på dette med måden at tale sammen på, så det er jo såre godt.

  Kærlige Hilsner fra Avatar.

 
 

 

 

Svar
Ejby
Indlæg: 2040
 Ejby
(@Ejby)
Medlem
Meldt ind: 14 år siden
Lars1 wrote:
Jeg synes vi som martinusianere og gode trofaste newage medlemmer, der nu har valgt at følge denne tro burde følge vores leder og lære os selv at kommunkere på en måde der er Martinus værdig.

Hej Lars.

Jeg betegner ikke mig selv som Martinusianer. Ej heller er jeg medlem i nogen newage-forening.
Jeg ser ikke Martinus som min leder, men som min lærer. Der er stor forskel for mig. Jeg opfatter
også Jesus som min lærer. (og mange andre) Jeg har ingen interesse i, at dyrke Martinus på en
måde, hvor jeg skal lære at være ham værdig.

Jeg kommunikerer efter bedste evner, og bruger ikke bevidst at provokere nogen....og arbejder
kontinuerligt med egne fejl på dette og alle andre områder.

Kærlig hilsen Ejby

Svar
Indlæg: 0
 Anonym
Meldt ind: 51 år siden

Kære Venner,

Martinus opererer med 'den seriøse fordomsfrie forsker', og 'åndsforsker',

2 og 2 er 22, - 2 plus 2 er lig med 4, det gælder for alle uanset man er kineser, belgier, peruvianer eller andet, lommeregnere lyver ikke.

forskere har fundet at et folk Piraha' ca. 2-300 i N/Ø-amazon/brazil, ingen tal-ord har,
ikke engang ord for Et (1), simpel hovedregning kan De ikke,
nogle aboriginal-stammer (Australien) opererer med, 'en, to, mange', men har dog sans for at regne.

hvis man kigger efter i Livets Bog, vil man se, at det er 100 % matematisk,
ned til mindste komma,
der er ikke noget 'ordskvaller' her. (ikke noget snak, kun ren/klar tale)

det er denne evne til at omskrive alt hvad man siger/skriver til 2+2=4, som enhver seriøs åndsforsker i fremtiden vil kunne kendes på,
det er om at få matematik'en ind i sproget.

Det var en politiker og tidl. dansklærerinde der introducerede 'efterfølgende-psykosen'
via medierne, men hun kan jo ikke gøre for at folket/flokken slubrede den i sig, og instinktivt spyr' den ud ved enhver given lejlighed.
'det-handler-om primært at prioritere, ka' man lissom sige, som sådan',

De sprogfolk der registrerer nye ord som 'pro-aktiv', o.lign. slog sig på lårene af grin.

Kærlig hilsen
Holger

Svar
Side 1 / 3

Skriv et svar

Author Name

Author Email

Titel *

 
Preview 0 Revisions Saved
Share:

Pin It on Pinterest

Share This