Martinus spørgsmål og svar

Hans Wittendorff har siden 1996 modtaget og besvaret i hundredevis af spørgsmål om Martinus Verdensbillede fra interesserede. En stor del af hans svar har igennem årerne været et fast indslag i Tidsskriftet Kosmos, som udgives af Martinus Institut.

Aktuelle emner

Mange af spørgsmålene er om aktuelle emner, som f.eks. om atomvåben kan udrydde menneskeheden, hvorfor vegetar, over til mere generelle emner, som “Er alt såre godt?” og “kan man undgå at slå ihjel?”.

Udgives på martinusforum.dk

Det er en stor glæde for os at Hans har givet os mulighed for at lægge mange af disse spørgsmål og svar ud på martinusforum.dk. Hvert spørgsmål og svar er på omkring en side og indholdet i en form, som er forholdsvist let læst. Vi håber at spørgsmål og svar kan bidrage til nogle gode dialoger rundt omkring og vi vil være glade, hvis links til de forskellige spørgsmål og svar bliver delt på de forskellige sociale medier.

Læs svar om Martinus Verdensbillede

Du kan se de spørgsmål og svar som allerede er kommet ved at følge følgende link:
https://www.martinusforum.dk/spørgsmål-og-svar

Flere spørgsmål og svar på vej

Vi har udgivet de første otte spørgsmål og svar. Der er væsentlig flere på vej. Du kan følge med her på martinusforum.dk, hvor vi annoncerer nye spørgsmål og svar på forsiden, samt på vores facebook side og twitter-konto.

Send spørgsmål

Hans modtager meget gerne spørgsmål og holder meget af at svare ud fra dette “Fremtidens Verdensbillede”. Du kan sende spørgsmål til Hans Wittendorff på e-mail: hwittendorff@post.tele.dk

Share This