Foredrag Erik Gerner Larsson

Martinusforum.dk har fået mulighed for at digitalisere og udgive en række af Erik Gerner Larssons foredrag. Erik Gerner Larsson var Martinus’ første personlige sekretær og arbejdede på forskellig vis med Martinus sag og kosmologi fra han var i tyverne. Han gjorde et stort stykke arbejde for Martinus sag og afholdt bl.a. han en lang række foredrag og det er dem som vi begynder at udgive på martinusforum.dk.

De første udgivne foredrag
De første to foredrag er fra 1971 og har titlerne “Hvordan reguleres de åndelige kræfter i hvor sind” og “Tro kontra viden“.

Oversigt over Erik Gerner Larssons udgive foredrag
Du kan finde de udgivne foredrag af Erik Gerner Larsson her: https://www.martinusforum.dk/erik-gerner-larsson. Siden vil løbende bliver opdateret med de kommende foredrag.

Hvis du har lyst til at være med…
Vi har mange foredrag liggende, bl.a. Erik Gerner Larsson og Mogens Møller, som vi gerne vil digitalisere og udgave. Det er et stort arbejde med at overspille, rense lyd og udgive. Sig til, hvis du har lyst til at være med. Kontakt os på info@martinusforum.dk. Vi har skrevet om arbejdet med digitaliseringen her.

Herunder ses et billede af kasserne med de bånd, som vi har fået mulighed for at digitalisere:
bånd-på-martinus-institut-medium

Pin It on Pinterest

Share This