MartinusForumDk

Ny Martinus formidl...
 
Share:
Notifications
Clear all

Ny Martinus formidlingsgruppe på facebook

lasse
(@lasse)
Bruger Admin

Har du et ønske om at blive bedre til at formidle Martinus Verdensbillede til dine omgivelser? Så er der nu en ny mulighed for dig til at blive bedre til det.

Ny facebook gruppe
Der er startet en ny facebook gruppe som har til formål at gruppens deltagere øver sig i at holde oplæg om Martinus Verdensbillede samt giver konstruktiv feedback til hinanden. Alle er velkomne i gruppen og der er ingen krav til oplæggenes kvalitet, så alle kan være med. Vær opmærksom på at der forventes at du er aktiv i gruppen.

Følgende er gruppens leveregler:
- Som medlem af gruppen forventes man at deltage aktivt i form af oplæg.
- Der er intet krav om kvalitet i oplæggene.
- Gruppens deltagere laver løbende oplæg i gruppen (via facebook live eller upload af video).

Hvorfor en formidlingsgruppe?
Gruppen er startet for af et par stykker som et par år i træk har deltaget i formidlingskurser på Martinus Center Klint i sommersæsonen og gerne ville øve sig resten af året. Facebook gruppen giver mulighed for at øve sig i at formidle Martinus Kosmologi mere kontinuerligt og hele året. Det er mere meningsfuldt at fremlægge, når der er nogle, der gider lytte og komme med konstruktive kommentarer.

Det er nemt at fremlægge i gruppen
Det er nemt nok at fremlægge i gruppen. Bare tryk på videofunktionen "opslag" på gruppens side og du kan gå på live og bagefter lægge op.
Vil I være med?;-)

Gå til gruppen
Du finder gruppen på dette link:

Quote
Topic starter Posted : 13/08/2017 23:46
Share: