Unaturlig træthed  

  RSS

Ejby
 Ejby
(@Ejby)
Registered
Joined: 13 years ago
Posts: 2040
16/10/2010 23:53  

Lider vi alle mere eller mindre af unaturlig træthed i denne tid med forceret udvikling?

Er unaturlig træthed en konsekvens af overgangen fra dyr til menneske?

Mon alle levende væsner går igennem en periode i udviklingen med unaturlig træthed
til følge? Er det et samfunds fænomen?

Hvad tænker du om det?

Kh. Ejby


ReplyQuote
HRJ
 HRJ
(@HRJ)
Registered
Joined: 10 years ago
Posts: 306
17/10/2010 01:33  

Kære Ejby,

De fire spørgsmål, kan kort besvares med et Ja,
det er vist i Reinkarnationsprincippet, Nr 16. der er et afsnit med titlen 'Unaturlig træthed'.
Det er omstillingen fra fysisk virke til mentalt virke der er en væsentlig del af miseren, overordnet set.
Ganske kort fortalt, Holger


ReplyQuote
Oscar
(@Oscar)
Registered
Joined: 8 years ago
Posts: 798
20/10/2010 20:43  

Hej Ejby

Ja, det fenomenet med unaturlig træthed kænder jeg :-)

Martinus er ju langt foran sin tid når han forklarer baggrunden for træthed, hjernens funktion, nærvene som trenger hvile under søvn, etc.

Dette er et område som er vigtig at være opmerksom på. Unaturlig træthed som man lar gå over tid kan resultere i depression. Eller omvendt, depression kan skyldes træthed - for mange tanker.

Ser jeg på meg selv, så er jo hjernen konstant i gang. Med å læse og skrive på forum, læse bøger, høre foredrag... også i bilen.

Derfor kan meditation f.eks. være bra. Ikke meditation ala østen hvor formålet er at udvikles, men meditation med formålet at slappe af. Eller bare at sove :-) Eller høre på god musikk.

Dette er kanske min første inkarnation hvor litteratur er fritt tilgængelig. Læse/skrive var ikke allemandseje før, og bøger var ikke så tilgængelige som i dag. Jeg tror det går en bog om uken kanske, genem min hjerne. Det er anstrengende og det skal vi ha respekt for. Det skal sikkert opvejes med extra hvile.

Så jeg vil nok svare ja på alle dine 3 spørgsmål :-)

Kjærlig hilsen
Oscar


ReplyQuote
(@lasse)
Admin
Joined: 16 years ago
Posts: 7565
25/10/2010 18:43  

Hej Ejby,

Jeg tror at unaturlig træthed hører til på vores udviklingstadie. Ikke at alle er ramt af det, men fordi vi ikke har bedre styr på vores tankeverden, så er det let at blive ramt.

Jeg tror i hvert fald ikke at man skal bebrejde nogen eller sig selv for at blive ramt af det. Jeg tror først man for alvor er immun overfor unaturlig træthed eller stress, som vi kalder det i øjeblikket, når man har været igennem en ordentlig omgang af det. Først der begynder man for alvor at tage afstand fra de ting som "trætter" en og bliver efterhånden bedre til at undgå stressen. Nogle gange kræver det nogle kæmpe ændringer i måden man tænker på, så det er ikke let.

kh
Lasse

martinusguiden: .dk - .se
martinus-respondoj: spørgsmål og svar om Martinus Verdensbillede


ReplyQuote
Christian
 Christian
(@Christian)
Guest
Joined: 9 months ago
Posts: 1
13/06/2018 12:03  

Jeg har selv lige været hos en alternativ læge, hvor man får lavet noget der hedder en vagatest. Jeg har været der før, da jeg følte mig stresset i eksamenperiode inden jeg afsluttede handelsskolen, hvor det havde super god effekt på mig. Da jeg så her i sidste uge igen havde en følelse af træthed, udbrændthed og stress over at skulle læse op til eksamen, besluttede jeg mig for at tage derhen igen. Jeg fik en tid i mandags (11.06) og kan allerede nu mærke hvilken forskel det har gjort for mig!

Jeg fik konstateret virussen streptokokker, hvilket gør at jeg kun får 50-70% ilt til hjernen, som gør at jeg ikke kan koncentrere mig og at jeg føler mig træt. Nu har jeg så fået nogle dråber samt noget pulver jeg blander op i et glas vand, og jeg kan allerede mærke hvordan mit energiniveau er blevet boostet helt vildt. Desuden nævte hun også at det i sær er vigtigt for mig at sove mellem 23-03, da jeg er i dette tidsrum min galdeblære restituerer og afskiller alle affladsstoffer. 

Hvis I kunne tænke jer en henvisning, så skriv gerne til mig på christian.tarp@gmail.com. Så skal jeg med glæde hjælpe jer - jeg er helt sikker på at mange går og døjer med virusser, som mindsker energiniveauet.

Mvh

Christian


ReplyQuote

Leave a reply


  
 
Share: