MartinusForumDk

Første forsøg på en...
 
Del:
Notifications
Clear all

Første forsøg på en side på Martinus Wiki - "faste punkter"

2 Indlæg
1 Brugere
0 Likes
570 Set ialt
lasse
Indlæg: 7649
Admin
Topic starter
(@lasse)
Bruger
Tilmeldt: 21 år siden

Jeg har skrevet en artikel (side?) om faste punkterMartinusWiki. Allerede ved at skrive den forgående sætning, så kan jeg konstatere at "siderne" nok skal hedde noget andet end sider samt at artiklen skal hedde "faste punkter" i stedet for "fast punkt" fordi det omhandler flere "faste punkter" og ikke et ubestemt "fast punkt".

Et andet spørgsmål, som dukkede op, er om der skal refereres til Martinus værk i sætningerne eller om det skal være fodnoter. Jeg foretrækker klart at referencer er i sætningerne, men jeg er vant til at læse det og jeg er ikke sikker på at det passer så godt til et website.

Der mangler formentlig også en form for illustrationer i artiklen eller andet, som kan gøre det mere indbydende og lettere tilgængeligt.

Det vigtigste er dog - at MartinusWiki er i gang 😀 

Se artiklen om "faste punkter".

1 Svar
lasse
Indlæg: 7649
Admin
Topic starter
(@lasse)
Bruger
Tilmeldt: 21 år siden

"Faste punkter" artiklen har fået tilføjet henvisninger til Martinus værk 😀  

Jeg skal have fundet ud af hvordan henvisninger kan stå bedre rent layout mæssigt.

Svar
Del:

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/martinusforum.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/martinusforum.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/martin...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/martinusforum.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51