MartinusForumDk

Hjælp os med at få ...
 
Del:
Notifications
Clear all

Hjælp os med at få ny version af martinusforum klar

lasse
(@lasse)
Bruger Admin

Kære forum-venner,

Vi er ved at være klar til at gå i luften med en helt ny version af Martinusforum. Fremover bliver det langt lettere at bruge Martinusforum. Det har vi virkelig sukket efter i lang tid. Mange af de ting, som vi har ønsket på på sitet kommer, f.eks. bliver det let at indsætte video, følge med i hvad andre skriver, mulighed for statusopdatering, udvidet profil, ja, listen er lang og med det nye system kan den med tiden blive endnu længere.

Men før vi går i luften skal vi have luget de sidste mærkværdigheder ud og her vil vi gerne have jeres hjælp til at gennemføre en enkelt simpel brugertest samt feedback. Vi tester over de næste par dage. Konkret vil vi gerne teste at man som bruger kan:
- logge ind på det nye site (vi sender en mail og derfra skal det hele helst fungere)
- Oprette et forumemne/svare på et emne
- Generelt feedback og indtryk

Skriv et svar her i emnet (a la "jeg vil gerne") eller send en mail info@martinusforum.dk om du har lyst til at være med. Det tager 5 min plus den tid du har lyst til at lægge i det.

Mange hilsner,
Lasse og Co.

Citer
Topic starter Lagt op : 19/08/2013 15:24
lasse
(@lasse)
Bruger Admin

Tilføjelse: Jeg har valgt at slå muligheden for at oprette en ny konto fra. Der kommer for meget spam lige nu. Muligheden bliver åbnet igen i løbet af weekenden. Endnu et plus ved det nye system er langt bedre spam-forsvar.

-Lasse

SvarCiter
Topic starter Lagt op : 20/08/2013 15:51
lasse
(@lasse)
Bruger Admin

Hej Kasper,

Det nye system har en standardperiode efter man har sendt et indlæg hvori man kan ændre det. Den er på 5 minutter lige nu. Jeg synes ikke at der vil være noget galt i at sætte den op til f.eks. 30 minutter.

Hvordan lyder det?

Begrænsningen på ændringer er sat for at dem som svarer på et indlæg kan have en vished om at indlæg ikke bliver ændret og ens svar kommer til at se meget underligt ud.

kh
Lasse

SvarCiter
Topic starter Lagt op : 24/08/2013 07:56
lasse
(@lasse)
Bruger Admin

Hej Kasper,

Det er næsten umuligt at få det du skriver i editoren til at se ud på samme måde i indlægget. Med mobiler, tablets, fjernsyn og computere, som viser ting forskelligt, så kan man næsten opgive den ide på forhånd. Du har selv løsningen på problemet - brug et billede 🙂 Det kan være mere omstændeligt, men så er du sikker på at det ser ud på den samme måde hver gang.

Mvh
Lasse

SvarCiter
Topic starter Lagt op : 27/08/2013 08:03
lasse
(@lasse)
Bruger Admin

Hej Kasper,

Du kan indsætte en youtube video ved at kopiere adressen ind i din besked. Adressen skal have formen youtube.com/watch?v=... ellers kan vores system ikke genkende adressen.

F.eks. bliver

til
>

< Håber at det hjælper :) Det er desværre ikke muligt at lave et "preview" af ens indlæg i forummet.

SvarCiter
Topic starter Lagt op : 27/12/2013 09:57
Del: