Share:
Notifications
Clear all

Nytår 2013  

Side 1 / 4

Indlæg: 0
 Anonym
Meldt ind: 51 år siden

Jeg regner med at skulle fejre nytår med fest og alkohol. Danse, grine og tale med mange mennesker.
Er det ok?
Er det slemt at drikke alkohol? Det gjorde Martinus ikke, men hvorfor?
Man får jo også koffein når man drikker cafe og cola.
Skal man helst undgå stimulanser i sit liv?
Hvor er grænsen? For man kan jo også blive påvirket af en god madret.

17 Replies
Pondus
Indlæg: 272
(@Pondus)
Medlem
Meldt ind: 14 år siden

Lyt til dig selv og alt med måde!

Når dette er sagt er der ingen tvivl om at der er mange ting der er usunde for os og her er det måske vigtigt at sortere efterhånden som vi selv føler for det, blandt andet ved at opsøge konkret viden om tingenes tilstand og sammensætning.

At sammenligne sig selv med Martinus vil være noget vanskeligt al den stund Martinus var speciel og havde valgt en inkarnation med et helt kontant formål som krævede en stor afholdenhed på mange områder og dermed også evnen til at holde målet for øje, det var det han skulle og det var det han gjorde!

Langt de fleste andre mennesker har en karma og en dharma med i rygsækken, derudover har vi valgt en udvikling af forskellige sider af vor personlighed, vort ego, vore familie-relationer og flere andre faktorer, dette gør at kun vi selv har muligheden for at vælge og udstikke vor vej og måden vi går denne spiralformede vej.

På en del af vejen vil kosten være meget vigtig for os, er gulerødderne skrællet den rette vej? og på en anden vej vil andre aspekter komme ind i billedet og for eksempel kosten vil føles mindre vigtig.

Det vigtigeste er hvad tanker og følelser du sender ind i dit "univers", Stof følger tanke.

Via bøn kan man bede om kun at måtte optage det der gavner en og ens univers, bed om at det du ikke har brug for må blive velsignet og sendt tilbage til de elementær verdener hvor de kommer fra!

Kh.Erik

Svar
Indlæg: 7599
Admin
(@lasse)
Bruger
Meldt ind: 18 år siden

Enig med Pondus. Lyt til dig selv.

Svar
Svend
Indlæg: 1448
(@Svend)
Medlem
Meldt ind: 14 år siden

Hej Wandy.

Martinus har skrevet en hel del om det vi indtager. Det vil nok føre for vidt at begynde at skrive om emnet her. Martinus fordømmer ikke noget, men han beskriver konsekvenserne, og så kan vi hver især træffe vore egne valg. Du nævner for eksempel alkohol. Vi kommer nok ikke uden om, at alkohol er en gift for kroppen, men der er forskel på, hvordan vi hver især tåler alkohol.

Som det allerede er beskrevet, så er det vigtigt at være i kontakt med sig selv i det man gør. Vi er som mennesker meget forskellige, og det der er godt for nogen kan være skadeligt for andre.

Efterhånden som vi udvikler os gennem de enkelte liv, vil vi få brug for at indtage andre ting for at have det godt - det vi indtager følger derfor et sult/mættelseskredsløb, som i øvrigt gælder for alt i tilværelsen. Det der er gavnligt for os i dag, vil efterhånden bliver mindre og mindre nødvendigt, og til sidst vil det blive som gift for os.

Du må mærke efter i din egen psyke og på din egen krop, hvad der føles rigtigt og gavnligt for dig.

Svar
lucifer
Indlæg: 779
(@lucifer)
Medlem
Meldt ind: 11 år siden

hej wandy

jeg kan anbefalde martinus foredrag sjælelig underernæring

http://shop.martinus.dk/da/danske-boeger-9/foredrag-paa-cd-14/cd-3-sjaelelig-underernaering-149.html

vh lu

Svar
Side 1 / 4

Skriv et svar

Author Name

Author Email

Titel *

 
Preview 0 Revisions Saved
Share:

Pin It on Pinterest

Share This