MartinusForumDk

Del:
Notifications
Clear all

kernen

9 Indlæg
3 Brugere
0 Likes
2,408 Set ialt
(@larskrog)
Indlæg: 1267
Medlem
Topic starter
 

Har lige hørt et bånd fra martinus 90 års fødselsdag og hvor han fortæller der ikke må laves om på hans tekster alligevel er det sket som vi kan se.

Vi ser på dette forum kun foredrag af foredragsholder fra kernen eller administrationen fra Frederiksberg eller dennes tilhænger - jeg savner måske en modpol til dette for ikke at blive partisk.

Jeg har efterhånden fundet udaf der findes nogle initiativer i Odense med foredragsholder ect.

Er det muligt at se nogle optagelser på martinus forum af dem ?

 
Lagt op : 17/10/2014 11:59
(@torben)
Indlæg: 1041
Medlem Admin
 

Hej Lars,

Prøv at kigge under foredrag. Der er masser af foredrag af forskelige folk og optaget andre steder end på instituttet og MC Klint.

 
Lagt op : 17/10/2014 12:29
lasse
(@lasse)
Indlæg: 7650
Bruger Admin
 

P.t. er det lettest at finde forskellige foredragsholdere under foredrag.

Hvis der er nogle initiativer i Odense, hvor der bliver optaget foredrag om Martinus, så vil vi meget gerne have dem med her på Martinusforum. Kan du være mere specifik omkring hvem det er? Da jeg ikke ved hvem du tænker på, så kan jeg ikke gennemskue om jeg allerede har kontakt til dem. Det er ikke helt umuligt at vi allerede har kontakt 🙂

Det er generelt afgørende for os, her på Martinusforum, at vi arbejder nøgtern og "upolitisk". Det betyder bl.a. at vi forsøger at behandle alle folk ens. Der er derfor ikke nogle som ikke er velkomne. Der er visse handlinger, som vi helst ikke vil have på Martinusforum. Helt specifikt handler det om personangreb. Derudover vil vi gerne have at folk skriver om noget der i en eller anden grad er relateret til Martinus Verdensbillede, da Martinusforum er et site om netop Martinus Verdensbillede og ikke alt muligt andet (der er dog højt til loftet efter vores opfattelse). Derudover har vi ikke nogle krav eller kriterier.

 
Lagt op : 17/10/2014 17:18
(@larskrog)
Indlæg: 1267
Medlem
Topic starter
 

Tror nok det er dem der udgiver original udgaven - en Jan Langkjær- desuden laver de brochure materiale udstillinger på biblioteket.

Sidst jeg var i studie kreds var der en, der havde mødt dem på sundhedsmesse i Aarhus og havde fået en brochure med ret flot af slagsen.

Mvh

Lars

 
Lagt op : 18/10/2014 10:36
lasse
(@lasse)
Indlæg: 7650
Bruger Admin
 

Hej @larskrog, jeg vil tillade mig at stille spørgsmålstegn ved om det er originaludgaven, som de udgiver. Det vil være korrekt at sige at de udgiver den første udgave. Da der findes en del udgaver af de forskellige bind af Livets Bog er første udgaven ikke nødvendigvis "originalen" eller "den rigtige" udgave. Derudover findes der de oprindelige manuskripter, som Martinus skrev, som også kan siges at være "originalen". For mig at se, er "originalen" alle samlede udgaver udgivet i Martinus levetid. Man er ved at "rydde op" og finde forskellene mellem de forskellige udgaver. Nogle forskelle kan forklares. Andre kan ikke. Nogle er ændringer er sandsynligvis godkendt af Martinus. Andre er det måske ikke.

Men som sagt er hele diskussionen om originalværket og det udgivelse eller ikke-udgivelse samt retsag, noget som vi forsøger at holde os neutrale omkring her på sitet. Derfor udgiver vi også de ting, som vi finder relevante uafhængig af om man tilhører den ene eller anden "fløj. F.eks. har vi i længere tid haft en foredrag af netop Jan Langekær liggende på Martinusforum og med henvisning til hans foredrag fra stort set alle sider på vores site. Derudover har jeg skrevet til Jan og opfordret dem til at give os besked, når de ligger foredrag ud på youtube eller lignende, så vi kan få dem lagt på Martinusforum. Hvis det er partisk, så forklar mig hvordan man driver et site som martinusforum upartisk 🙂

Jans foredrag ligger
her.

 
Lagt op : 18/10/2014 14:47
(@larskrog)
Indlæg: 1267
Medlem
Topic starter
 

Nej har ingen forslag til at drive det anderledes , vidste ikke de havde fået tilbud om at være på martinusforum.

Nå men så er det sådan det er i øjeblikket !

Mvh

Lars

 
Lagt op : 18/10/2014 19:14
(@larskrog)
Indlæg: 1267
Medlem
Topic starter
 

Har forum egne overvejelser om at optage fra fonden det tredie testementes aktiviteter ?

Mvh

Lars

 
Lagt op : 21/10/2014 09:47
lasse
(@lasse)
Indlæg: 7650
Bruger Admin
 

Hvad mener du med at optage? Lave optagelser af deres foredrag elleroptage/medtage foredrag på sitet?

Vi kunne godt optage nogle af deres foredrag, hvis det er relevant. Det virker som om de allerede selv sørger for at få dem optaget.

Der er allerede "Livets skole"-foredrag her på sitet. Det er mit indtryk at det er Tredie testemate folkene, som står bag de aktiviteter. Hvis der er noget vi har misset, så tager vi det gerne med.

 
Lagt op : 21/10/2014 10:23
(@larskrog)
Indlæg: 1267
Medlem
Topic starter
 

Det er bare,mig der er bagud,- overvejer at få deres udstilling til Odder bibliotek 🙂

 
Lagt op : 21/10/2014 12:41

Skriv et svar

Forfatter navn

Forfatter Email

Titel *

 
Forhåndsvis 0 Revisions Gemt
Del: