MartinusForumDk

Nyt fra digitaliser...
 
Share:
Notifications
Clear all

Nyt fra digitaliseringsprojektet, september 2017

lasse
(@lasse)
Bruger Admin

Lydbehandling

En stor velkommen til vores bruger "Solen", som har tilbudt sin hjælp med at bearbejde lyden på foredragene. Arbejdet består i at redigere lyden, så foredraget afspilles i et forløb og ikke to, som for det meste er tilfældet med kassettebånd (de skal vendes). Derudover forsøger vi at støjreducere og normalisere lyden, så den bliver rar at høre på. Det er ikke alle optagelserne, som er af lige god kvalitet og nogle optagelser kræver en stor indsats at få helt i top kvalitet. Det får nu et løft, da vi er flere om at "fikse" lyden. Velkommen til "Solen" .)

Overspilning af bånd

Vi har en hel del optagelser liggende allerede, som venter på at blive efterbehandlet lydmæssigt, men da der samtidig er mange flere som mangler at blive overspillet, så forsøger vi løbende at få dem overspillet. P.t. er 219 af 544 båndsider overspillet, så der er et stykke vej endnu.

Spolebåndsoptager

Vi begynder så småt at tage tilløb til at få overspillet nogle af de spolebånd, som vi har liggende. Lige nu mangler vi en spolebåndoptager, så hvis du kan hjælpe os med sådan en, så kontakt os meget gerne på @martinusforum.dk" target="true">info@martinusforum.dk.

Udgivelse af foredrag

Vi arbejder stadig på at få udgivet et foredrag om ugen. Det er en gang om ugen for at have et mål og holde noget momentum i projektet. Der er lige røget nogle uger pga. sygdom, men vi burde være tilbage på sporet igen 🙂

Kan du hjælpe?

Ja, helt klart. Der er mange små detaljer i at udgive foredragene og flere måder at gøre dem bedre på. Det kunne være godt at få gjort indholdet omkring foredraget bedre, d.v.s. at få lavet nogle beskrivelser af indholdet. Det kunne også gøre mere ud af videoerne. Bare for at nævne nogle eksempler. Hvis du har interesse i at hjælpe med til at bevare noget af Martinus sags historie, så skriv endelig til info@martinusforum.dk. Du kan også hjælpe ved at dele vores side på diverse sociale medier eller andre steder.

Du kan finde os på facebook og twitter.

Quote
Topic starter Posted : 22/09/2017 17:02
lasse
(@lasse)
Bruger Admin

To ting mere, som vi kan bruge hjælp til:

- introduktionsvideo til projektet
- indlæg til tidsskriftet kosmos om projektet

ReplyQuote
Topic starter Posted : 22/09/2017 17:05
Share: