Martinus Respondoj logo

Jeg har et stykke tid godt kunne tænke mig en hjemmeside eller gruppe, som er dedikeret til at forstå Martinus Verdensbillede.

Derfor har jeg startet en hjemmeside kaldet Martinus Respondoj, som netop er dedikeret til at forstå Martinus Verdensbillede.

Ideen med Martinus Respondoj er at have et snævert fokus på at forstå Martinus Verdensbillede. Det vil sige et fokus på at forstå hvad Martinus skriver og indholdet i hans evige verdensbillede og ikke hvad der f.eks. sker rundt om i verden, indenfor Martinus sag og lignende.

Velskruktureret omkring spørgsmål og svar

Martinus Respondoj er struktureret i spørgsmål, svar og kommentarer. som alle kan skrive.

Denne struktur gør det let at finde ud af hvad der er henholdsvis spørgsmål, svar og kommentarer. Dermed bliver det let at finde ubesvarede spørgsmål, svarene på spørgsmål og, ikke mindst, relatere spørgsmål og svar til hinanden via et tag system. Det er lettere at finde “guldklumperne”.

Ideen til siden opstod for 6-7 år siden, men har ikke fået den nødvendige opmærksomhed.

Jeg er imidlertid begyndt at øve mig i at formidle kosmologien og synes derfor at det er oplagt at genoplive ideen, da der unægtelig opstår nye spørgsmål i overgangen fra at studere til formidle Martinus Verdensbillede.

Hvordan kan jeg være med?

Det er meget simpelt at være med på Martinus Respondoj.

Det er let stille dine spørgsmål på Martinus Respondoj via dette link.

Hvis der er noget du undrer dig over eller gerne vil vide mere om omkring Martinus Verdensbillede, så bare spørg løs. 

Du kan også svare på andres spørgsmål. Find et spørgsmål du har et svar på og find “skriv et svar” knappen og skriv dit svar.

 

Du kan skrive under eget navn eller psedonym. Det er ikke så vigtigt. Det vigtige er at forstå Martinus Verdensbillede. Ikke så meget hvem man er.

Sproget på siden er skandinavisk, så du er velkommen til at skrive på norsk og svensk.

Hvis ovenstående ikke er nok til at komme i gang, så har jeg skrevet en kort beskrivelse af hvordan man bruger Martinus Respondoj.

Du er også meget velkommen til at skrive til lasse@martinusforum.dk.

Pin It on Pinterest

Share This