Programmet for Martinus Center Klint er nu kommet på Martinusguiden og du kan derfor få det i din elektroniske kalender. Det kræver ikke den store tekniske snilde at gøre det. Du kan finde en vejledning til hvordan du tilføjer aktiviterne til din kalender her.

Vejledningen er til google kalender, men du virker også til andre kalendersystemer. Skriv til info@martinusguiden.dk om hvilket system du bruger og vi vil gøre hvad vi kan for at tilføjet en vejledning til det system.

Martinus aktiviteter i din elektroniske kalender

Eksempel på en aktivitet fra Martinusguiden i en google kalender

Automatisk opdatering af din elektroniske kalender

Når du en gang har fulgt vejledningen og tilføjet Klint programmet til din elektroniske kalender, så vil din elektroniske kalender fremover automatisk blive opdateret i takt med at Martinusguiden bliver opdateret med nye programmer. Det betyder at når programmet for Klint 2017 udkommer fra Martinus Institut og det også er lagt på Martinusguiden, så vil din kalender automatisk blive opdateret med de nye foredrag, kurser og så videre fra Martinus Center Klint.

Få andre aktiviteter fra Martinusguiden i din elektroniske kalender

Muligheden for at få Martinus aktiviteter fra et bestemt sted virker ikke kun for Martinus Center Klint, men for alle aktiviteter fra martinusguiden. Du kan derfor også tilføje f.eks. Martinus Institut, Aarhus, Herning, Odense eller hvad du nu har interesse for. Vær dog opmærksom på at Martinusguiden skelner mellem områder og steder. Steder er konkrete adresser, hvor foredrag og kurser bliver afholdt, og det er dem du kan få tilføjet i sin kalender. Bliver der afholdt foredrag og kurser flere steder i et område, er man derfor nødt til at tilføje alle stederne fra det område. Du kan finde alle steder i dit område ved at klikke dig på dit område.

Program for Martinus Center Klint i PDF format

Martinus Institut har udgivet programmet for Martinus Center Klint i PDF format. Du kan finde programmet her.

Martinus Center Klint Program 2016 i din elektroniske kalender

Martinus Center Klint programmet 2016. Udgivet af Martinus Institut.

Pin It on Pinterest

Share This