Det-evige-verdensbillede-1De sidste symboler, som Martinus har lavet, udgives nu af Martinus Institut i den 6. symbolbog også kaldet Det Evige Verdensbillede. Symbolbøgerne blev opfattet af Martinus som en lettere tilgængelig indgang til hans evige verdensbillede (i forhold til Livets Bog). Med symbolbog nr. 6 er alle Martinus’ 100 symboler blevet udgivet og dermed offentligt tilgængelige. Udgivelsen er selvsagt en bearbejdelse af det materiale, som Martinus har efterladt sig.

I forbindelse med udgivelsen af Det Evige Vedensbillede 6 holder Martinus Institut en reception lørdag den 9. maj kl. 14-16. Her vil Ole Therkelsen fortælle om “Symbolbøgernes historie – om udgivelsen af Martinus’ 100 symboler”. Derudover ser det ud til at der også afholdes reception på Martinus Center Klint fra kl. 12. Her vil Solveig Langkilde tale om den nye bog og senere holde foredrag om “Vejen til selverkendelse” (se Martinusguiden for flere detajler).

Bogen kan fås på Martinus Institut, Martinus Center Klint, i Martinus Instituts webshop og fra på mandag i boghandlerne.

0 0 vote
Article Rating
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Pin It on Pinterest

Share This