Historiske foredrag
Vi fik i sommers doneret to spolebåndsoptagere til vores digitaliseringsprojekt, som vi vil bruge til at overspille foredrag, som blev holdt fra ca. 1950 til 2000. Foredragene er historisk interessante, ikke mindst for fremtidens Martinus interesserede, som kan få en forståelse af hvordan tingene var under Martinus tid, men fordi flere af foredragsholderne har haft direkte adgang til Martinus og nogle gange udtaler sig om “nye” ting indenfor kosmologien, som man må antage at de har talt med Martinus om.

Arbejdet er startet
Vi er nu endelig kommet i gang med at bruge spolebåndoptagerne og dermed få overspillet nogle af de helt gamle foredrag. Vi har over 125 spolebånd og der kan nemt være 5-8 timers foredrag på et bånd. Der er med andre ord rigeligt at tage fat på.

Hjælp til udgivelse på YouTube
Vi vil gerne udgive foredragene på YouTube og kan godt bruge hjælp til at få nogle korte beskrivelser af foredragene. Vi taler om 2-3 linjers beskrivelse. Det kan også være hjælp til at udgive på YouTube. Skriv til info@martinusforum.dk, hvis du er interesseret i at hjælpe.

Følg os på YouTube.

Pin It on Pinterest

Share This