New Cosmic Paradigm NCP X-AIONS.org er kommet i en ny udgave. Newcosmicparadigm.org indeholder information om flere projekter, som har til opgave at forvalte dele af Per Bruus-Jensens materiale samt skabe relation mellem Martinus Kosmologi og den traditionelle videnskab.

Her følger den information, som New Cosmic Paradigm NCP X-AIONS.org selv har udsendt.

Information i PDF: dk New Cosmic Paradigm NCP X-AIONS

 

Kære Venner!

Vi har nu den fornøjelse at kunne meddele at vi er færdige med omlægning af hjemmesiden og hilser alle velkommen til: https://newcosmicparadigm.org/da/

Den nye hjemmeside er både opdateret og videreudviklet, men dette vil være et konstant fortsat arbejde baseret på Martinus‘ fantastiske produktion og det meget omfattende materiale som vi har fået at forvalte og formidle af Per Bruus-Jensen. Vi vil samtidigt endnu en gang varmt takke Per for det unikke materiale, hans tillid og dybe venskab, og ikke mindst, alle undervisningstimer!

Der er nu gået lidt over et år siden vores elskede Arnold Therner forlod den fysiske verden efter en længre tids sygdom. Arnold var en af grundlæggerne af New Cosmic Paradigm NCP X-AIONS, og hans engagement og arbejde har haft umådelig stor betydelse for organisationen. I den siste tid inden han forlod os, udtrykkede han sine inderste ønsker om at projektet skulle forsætte fremover, og at han ville være med os fra den anden side. Dette har givet os styrke og inspiration, selv om savnet af ham er meget stort.

Omstruktureringen og videreudviklingen af hjemmesiden indebærer lidt af en milepæl for os. Vores primære arbejdsområde fremover er at fortsætte ”The X-Research Project”: ”The Ontology of The Cosmic Worldview – Martinus Cosmology”, og materialet vil blive præsenteret løbende. Kortfattet fokuserer vi hovedsagelig ontologiskt på ”X-Strukturen” og ”X-RCT Processen”. A profound solution to ”The Hard Problem of Consciousness” (the mystery of perception, qualia) and to ”The Hard Problem of Reality” (the nature of objective reality).

”The X-Structure”; the Structure of Life and Reality, operates via the ”RealityConsciousness Transformation Process” (the X-RCT Process); The Bidirectional Manifestation-Perception Process from Unmanifested Initial Reality into Manifested Objective Reality (manifestation) and the experience of it as Subjective Reality – LifeExperience/ Consciousness (perception).

Bruus-Jensen, Therner & Løth

Vi stræber også efter fortsat aktiv medvirkende i de internationelle bevidsthedskonferenser ”The Science of Consciousness” (The University of Arizona) og lignende forum, med fokus på virkeligheden og bevidstheden.

Med venlig hilsen,

New Cosmic Paradigm – NCP X-AIONS

Steen Løth, Nike Therner, Birgitta Therner

ncp@x-aions.org ncp@newcosmicparadigm.org

 

Pin It on Pinterest

Share This