Foredrag af Mogens Møller om Martinus Verdensbillede

Vi har lagt to foredrag af Mogens Møller på martinusforum.dk. Foredragene er en del af det digitaliseringsprojekt, som vi arbejder med i øjeblikket, hvor vi digitaliserer en lang række båndforedrag optaget fra 1950’erne og frem.

Mogens Møller holdt foredrag i Martinus Kosmologi fra 1945 til sin død 1980. Han påbegyndte sin foredragsvirksomhed i alle store byer i Jylland, senere i Sverige, Holland, England, Tyskland og USA. Han er nok den, som til dato har holdt flest foredrag om Martinus Verdensbillede, måske med undtagelse af Martinus selv 🙂

De to første foredrag vi har lagt ud hedder “Indvielse i hverdagens pyramide” og “Det utroligste – de ondes problem”. Det første handler om indvielser i de Egyptiske pyramider og hvordan vi oplever samme indvielse i vores hverdag. Det andet foredrag er bygget op omkring H. C. Andersen’s eventyr “Det utroligste” og handler “det ondes problem”, som er vores udfordringer med vores dyriske sider, og hvordan vi kan komme til at opleve livet som “det utroligste” eventyr.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x