Martinusforum.dk er i gang med et større projekt med at digitalisere foredrag fra Martinus tid. Vi har overspillet over hundrede kassettebånd og er godt halvvejen med dem. Det betyder at vi snart skal i gang med de godt 100 spolebånd, som vi har liggende.

Foredragene på båndene er af Mogens Møller, Erik Gerner-Larson, Per Bruus-Jensen med flere. Det er foredrag fra de tidlige dage i sagens historie og vi vil meget gerne have dem bevaret for fremtidens Martinus interesserede.

Vi mangler en spolebåndoptager

Vores “problem” er at mangler en spolebåndoptagere til at overspille de historiske foredrag spolebåndene. Vi vil derfor være meget taknemmelige, hvis vi kan låne eller få doneret en eller flere spolebåndoptagere til digitaliseringen. Hvis du kan hjælpe os, så skriv en kommentar her eller email os på info@martinusforum.dk.

Der ligger flere forskellige typer af bånd optaget fra starten halvtredserne og frem. Vi er endnu ikke helt sikre på hvilke typer spolebåndoptager(e) vi har behov for. Der er bånd i forskellige størrelser og angiveligt optaget i forskellige hastigheder.

Pin It on Pinterest

Share This