of /var/www/martinusforum.dk/public_html/respondoj-dk/qa-plugin/q2apro-on-site-notifications/q2apro-onsitenotifications-layer.php Hvem var Martinus? - Martinus Respondoj

Hvem var Martinus?

+1 stemme
6,424 visninger
spurgt 24 Jul, 2012 af lasse
redigeret 24 Jul, 2012 af admin

6 Besvarelser

+2 stemmer

Der findes en kort gennemgang af hvem Martinus var som person her: http://www.martinus.dk/da/martinus-kosmologi/hvem-er-martinus/

besvaret 24 Jul, 2012 af lasse
+2 stemmer
Fra introduktionen på http://www.martinusguiden.dk:

Martinus er blevet kaldt for ”Danmarks bedst bevarede offentlige hemmelighed”. Han blev født i den nordjyske stationsby Sindal i 1890. Den udløsende baggrund for hans forfatterskab var oplevelsen af en dybtgående bevidsthedsforandring, der med hans egne ord: ..”udløste helt nye sanseevner, evner der satte mig i stand til - ikke glimtvis - men derimod i en permanent vågen dagsbevidsthedstilstand at skue alle de bag den fysiske verden værende åndelige kræfter, usynlige årsager, evige verdenslove, grundenergier og grundprincipper. Tilværelsesmysteriet var således ikke noget mysterium for mig”.

Litteratur, foredrag, studiekredse, spørgsmål Martinus er skaberen af værket ”Det Tredje Testamente”, hvoraf Livets Bog i syv bind er hovedværket. Som supplement til dette har han skrevet Det Evige Verdensbillede 1-4, hvor han ved hjælp af farvelagte symboler og forklarende tekster klarlægger kosmologiens hovedprincipper. Desuden har han skrevet bøgerne Logik og Bisættelse samt 28 mindre bøger.
besvaret 31 Dec, 2012 af lasse
0 stemmer
Denne her video er ikke helt ny, men giver et indblik i hvem Martinus var, hvad han stod for og ikke mindst hvad hans Verdensbillede er.

besvaret 1 Sep, 2013 af lasse
0 stemmer
Jeg fandt et par podcasts (som det hed en gang), hvor Per Bruus-Jensen fortæller om hvem Martinus var.

http://claircast.blogspot.dk/2008/11/claircast-65-hvem-var-martinus-del-1.html
besvaret 25 Maj, 2014 af lasse
0 stemmer
besvaret 4 Jul, 2014 af lasse
Martinusforum.dk | Martinusforum.info | martinusguiden.dk | martinusguiden.se
...