Share:
Notifications
Clear all

Martinus og homoseksualitet  

Side 8 / 11

Indlæg: 0
 Anonym
Meldt ind: 51 år siden

Kære allesammen!

Skal vi ikke bare komme tilbage til emnet: Martinus og homoseksualitet? ;)

Kurt Christiansen har i sin glimrende bog om den seksuelle polforvandling påpeget, at Martinus tilsyneladende bruger begrebet homoseksualitet i 2 betydninger, enten som vi normalt opfatter ordet, dvs. i den afsporede form, eller som synonym for det dobbeltpolede menneske. Det har desværre givet anledning til mange misforståelser, og flere homoseksuelle har taget Martinus' ord til indtægt for deres seksualitet. Jeg mener dog, at man meget enkelt kan opstille forskellene mellem de forskellige former for seksualitet og har derfor gjort det på følgende måde:

Det heteroseksuelle menneske er seksuelt partisk overfor det modsatte køn og partisk i alle andre forhold.

Det homoseksuelle menneske er seksuelt partisk overfor sit eget køn og partisk i alle andre forhold.

Det biseksuelle menneske er seksuelt upartisk overfor begge køn, men partisk i alle andre forhold.

Det dobbeltpolede færdige menneske er seksuelt upartisk overfor begge køn og ligeledes upartisk i alle
andre forhold. 

Kærligst

Christina B.  :D

Svar
wrell
Indlæg: 122
(@wrell)
Medlem
Meldt ind: 13 år siden

Hei Christina B.

Quote:
Skal vi ikke bare komme tilbage til emnet: Martinus og homoseksualitet?

Det er det jeg nettopp har ventet på,  :D.

Quote:
Kurt Christiansen har i sin glimrende bog om den seksuelle polforvandling påpeget, at Martinus tilsyneladende bruger begrebet homoseksualitet i 2 betydninger, enten som vi normalt opfatter ordet, dvs. i den afsporede form, eller som synonym for det dobbeltpolede menneske.

Slik har jeg også forstått det. Det som er litt svært å forstå er hva som skjer med ens seksualitet når en er dobbeltpolet. Jeg forstår at seksualiteten mister fokus på samleie, men det er også noe annet som du nevner, nemlig det at man blir "upartisk" i sin mentale innstilling og dermed også "allkjærlig".

Du henviser til Kurt Christiansen som på bakgrunn av studier av kosmologien sier at biseksuelle mennesker er seksuelt upartiske men partiske i alle andre forhold og skiller seg dermed fra dobbeltpolethet. Det er lett her å tenke at biseksualitet uansett ligger nærmere dobbeltpolethet.

Jeg tror forskjellen mellom dobbeltpolethet og biseksualitet ligger i det at biseksuelle gjerne er homoseksuelle i perioder og heteroseksuelle i andre perioder av sitt liv. At man gjennom livet svinger litt fra den ene til den andre. Men jeg kan ikke snakke av egen erfaring så er det kanskje noen her som selv er biseksuelle som kan kaste litt lys over hvordan det er å ha en slik seksuell preferanse :)?

Svar
wrell
Indlæg: 122
(@wrell)
Medlem
Meldt ind: 13 år siden

Jeg har bare lyst til å nevne i forbifarten nettstedet kundalini.se som jeg finner meget informativt. Det fokuseres en hel del på farene ved meditasjon. Jeg har lest en del av de artiklene som står der og det kommer fram at en "vellykket" kundalinireisning avhenger om man har lykkes i å balansere "shiva" og "Shakti" energiene. Shiva og Shakti er henholdsvis de mannlige og kvinnelige energiene i oss.

Det er meget interessant å se at også i de gamle østlige mystikertradisjonene er det ikke bare visshet om disse energiene men også visshet om hvor viktige de er for å oppnå kosmisk bevissthet.

Svar
Pondus
Indlæg: 272
(@Pondus)
Medlem
Meldt ind: 14 år siden

Hej Wrell

Langt hen ad vejen er det ganske korrekt som du har fået fat i energierne i ryggen, når de to "søjler" i ryggen har gjort deres arbejde, altså renset de centre (chakra) der så at sige er hele det fysiske energi-fordelingssystem i alle de legemer der hører til den fysiske krop (fysisk,æter,astral,lavere mental), så vil energien løbe op gennem en 3. kanal og samtidigt åbne alle centre til fuld virke og balance.

På vejen dertil vil vi opleve alle mulige tilstande herunder seksualiteten i mange forskellige afskygninger, en del af problemet omkring forvirringen hos den enkelte er i perioder en meget stærk følelse af empati/kærlighed som kan overskride de følelser vi er vant ved at håndtere, dette er et problem som blandt andet behandlere i visse situationer ikke altid magter at håndtere udfra den almindelige etik og forståelse.

På vejen mod en balanceret "håndtering af seksualiteten vil vi "flytte" vor bevidsthed/etik fra de nederste regioner omkring og lige over skambenet til de regioner der befinder sig omkring halsen og dermed vil vi ikke været "styret" af begæret (dyrisk) men af vor etik, vi kan således elske mange men vælge sex-partner efter den etik og de retningslinier vi lever med.

Selve kønsaktet og de oplevelser der hører med vil også ændre karakter. Dette er ikke noget der vil ske i fremtiden, men er stærkt på vej i nutiden.

På et lidt senere tidspunkt vil selve "akten" kunne opleves uden en egentlig, som vi nu forstår samleje, men blot ved en stærk empati og nærhed opleves som et klimaks af en anden beskaffenhed end vi kender lige nu.

Det er vel det som Christina B beskriver, blot med andre ord og set "nedefra".

Kh.Pondus

Svar
Ejby
Indlæg: 2040
 Ejby
(@Ejby)
Medlem
Meldt ind: 14 år siden
Gabriel wrote:
Jeg mente ikke at det skulle være uten tilknytning til Martinus , bare så fritt som det er på en hel del tråder allerede. I tillegg til at det diskuteres , så diskuteres det altfor ofte om det skal kunne diskuteres så sterkt i dette forummet. Det siste ville vi sluppet hvis det ble opprettet et nytt forum. 
Vh Gabriel 

Hej Gabriel.

Jeg har svært ved, at se forskel på dette forum og det nye du ønsker oprettet.

Hvori består forskellen?

Kærlig hilsen Ejby

Svar
Side 8 / 11

Skriv et svar

Author Name

Author Email

Titel *

 
Preview 0 Revisions Saved
Share:

Pin It on Pinterest

Share This