Share:
Notifications
Clear all

Martinus og homoseksualitet  

Side 5 / 11

Indlæg: 0
 Anonym
Meldt ind: 51 år siden
Gabriel wrote:
Hvis dere stadig skal klage på og prøve å stoppe munnen på folk som ikke er opptatt av Martinus på et fundamentalistisk vis, så er det sikkert flere av oss som forlater forummet . Da har forummet mistet den åpenhet som skal til for at den kan bety noe for mennesker som søker. Nettopp fordi det finnes flere "guruer" som virker ytterst tiltalende blir det viktig å sette dem opp mot hverandre for å se hva som er ulikt og hva som er forskjellig. Hvis dere kvitter dere med folk som har andre innfallsvinkler, så kommer ikke jeg til å besøke forummet mer og jeg tror flere med meg . 

Hej Gabriel

Det er din holdning, og den har du lov til at have. Men jeg synes, at dit indlæg giver anledning til nogle interessante tanker.

Kan du omvendt forestille dig, at der er nogle, der forlader forummet, fordi de synes, at der er for lidt Martinus over snakken hér? Det tror jeg... Nej, det ved jeg!

Jeg synes rent faktisk her er plads til mange forskellige emner. Det synes jeg også, at her skal være, men jeg synes samtidig, det er godt, at forummet har "specialiseret" i de kosmiske analyser, vi kender fra Martinus' værker. Der er meget få steder, hvor mennesker der interesserer sig for Martinus' analyser kan møde hinanden, men der er mange steder, hvor man kan snakke om teosofi, kristendom, ufoer, islam, yoga og andet godt med ligesindede.

Hvis debatten bliver givet fuldstændig fri herinde, kan vi så stadig kalde os et "martinusforum"? Og er forummets formål ikke netop lavet for at skabe en "kontrast" til andre åndsvidenskablige retninger og alternative emner? Det betyder selvfølgelig ikke, at disse andre retninger skal udelukkes, men bringes de på banen, bør de sættes i relation til kosmologien. Synes jeg.

Venlig hilsen
Petersh

Svar
Pondus
Indlæg: 272
(@Pondus)
Medlem
Meldt ind: 14 år siden

"War does not determine who is right - only who is left" - Bertrand Russell

Svar
Indlæg: 0
 Anonym
Meldt ind: 51 år siden

Hei
Hvem av dere som er trofaste til Martinus har rett til å snakke om salighetsriket og at alt er såre godt?
Det man ikke kan vite noe om bør man servere på en måte som rommer tvilen i seg, mener jeg.
Ellers er det fundamentalistisk.
Vh Gabriel

Svar
Indlæg: 0
 Anonym
Meldt ind: 51 år siden

Hei Petersh
Jo, jeg tar poenget. Hvor mange interesserte tror du(vet du) har sluttet å oppsøke forummet fordi det var for lite knyttet til Martinus ?
Vh Gabriel

Svar
Pondus
Indlæg: 272
(@Pondus)
Medlem
Meldt ind: 14 år siden

Hej

Måske er det der skete med Jesu ord og virke ved, at ske igen og i så fald, hvem er dagens jøde?

Separatisme fremmer ikke rummelighed og udvikling, kun indvikling og yderligere separatisme, på bekostning af hvad? Måske fremskridt og oplysthed?

Alt i historien gentager sig, igen og igen indtil vi har lært lektien!

Men det er rigtigt, måske er Martinus forum ikke stedet? Måske er tiden ikke den rette?

Jeg oplever ikke fremtiden som et enten / eller men som en helhed af altet, som foroven således også forneden...en dag!

Kh.Pondus

Svar
Side 5 / 11

Skriv et svar

Author Name

Author Email

Titel *

 
Preview 0 Revisions Saved
Share:

Pin It on Pinterest

Share This