Share:
Notifications
Clear all

Martinus og homoseksualitet  

Side 4 / 11

Ejby
Indlæg: 2040
 Ejby
(@Ejby)
Medlem
Meldt ind: 14 år siden

Hej Pondus.

Jeg tænker, at man måske ikke kan gå ud fra, at alle har kendskab til fx Teosofi/Antroposofi.

Martinus opererer ikke med begreber som chakra, astrallegme og mentallegme, devaer osv,
derfor kan det virke meget forvirrende og uforståeligt, at benytte disse begreber i en tråd
om "Martinus og homoseksualitet."

Kærlig hilsen Ejby

Svar
Pondus
Indlæg: 272
(@Pondus)
Medlem
Meldt ind: 14 år siden

Hej Holger og Ejby

Jeg kan godt forstå, at vi virker forstyrrende på nogle, især ud fra de betragtninger jeg allerede har nævnt og erkende, at tiden ikke er moden til både, at "læse søkortet og samtidigt sejle over havet", men alt kommer i rette tid, jeg har i det mindste fået sat forståelse på nogle ting jeg har manglet og tak for det!

Kære Holger
Du har ikke fattet pointen, vel ;) Vi er bestemt ikke ude på at skabe uklarhed, snarere tværtimod!

Hej Ejby

Det er udtryk og begreber der har været anvendt i årtusinder på jorden i forskellige kulturer, blot ikke hos Martinus. Er det sådan at fordi han ikke nævner det, eksisterer det ikke?  :(

Kh.Pondus

Svar
Indlæg: 0
 Anonym
Meldt ind: 51 år siden
Pondus wrote:
Det er udtryk og begreber der har været anvendt i årtusinder på jorden i forskellige kulturer, blot ikke hos Martinus. Er det sådan at fordi han ikke nævner det, eksisterer det ikke? 

Hej Pondus

Hvis dine intentioner er, at vi skal forstå dine indlæg, er det da en rigtig god idé at vælge sine ord og forklaringer, så sandsynligheden for at budskabet fanges bliver størst muligt. Det kan du bl.a. gøre ved at gøre dig klart, at du skriver i et forum, hvor de fleste primært har Martinus' analyser som forudsætning for at forstå livet.

Hvis du i realiteten kun henvender dig til Avatar med dit indlæg, har du mulighed for at sende ham (og andre brugere i forummet) en privat besked. Og henvender du dig kun til en elite af mennesker, der ikke længere har behov for at forstå sammenhænge med deres intellekt, finder du nok desværre kun meget få af den slags hér.

Venlig hilsen
Petersh

Svar
Pondus
Indlæg: 272
(@Pondus)
Medlem
Meldt ind: 14 år siden

Hej Petersh

Det er opfattet og taget til efterretning... ;)

Kh.Pondus

Svar
Indlæg: 0
 Anonym
Meldt ind: 51 år siden

Hei
Hvis dere stadig skal klage på og prøve å stoppe munnen på folk som ikke er opptatt av Martinus på et fundamentalistisk vis, så er det sikkert flere av oss som forlater forummet . Da har forummet mistet den åpenhet som skal til for at den kan bety noe for mennesker som søker. Nettopp fordi det finnes flere "guruer" som virker ytterst tiltalende blir det viktig å sette dem opp mot hverandre for å se hva som er ulikt og hva som er forskjellig. Hvis dere kvitter dere med folk som har andre innfallsvinkler, så kommer ikke jeg til å besøke forummet mer og jeg tror flere med meg . 
Vh Gabriel   

Svar
Side 4 / 11

Skriv et svar

Author Name

Author Email

Titel *

 
Preview 0 Revisions Saved
Share:

Pin It on Pinterest

Share This