Share:
Notifications
Clear all

Jeg er lidt rystet  

Side 5 / 5

LarsK
Indlæg: 27
(@LarsK)
Medlem
Meldt ind: 17 år siden

Jeg betvivler ikke at Sven Aage Rossen har fået noget at vide af sin far, der har givet Sven Aage en forestilling om, at Martinus var bøsse. Men vi ved jo ikke, hvad der er sket mellem Martinus og faren. Hvad Martinus har sagt/gjort, hvad faren har hørt/oplevet og hvad han igen har sagt til sin søn efter måske mange år. Derfor vil jeg ikke vurdere Sven Aages udsagn som vigtig i Martinus-sammenhæng.

Vh
Lars

Svar
jc
Indlæg: 860
 jc
(@jc)
Medlem
Meldt ind: 12 år siden

Sex

Svar
Pondus
Indlæg: 272
(@Pondus)
Medlem
Meldt ind: 14 år siden

Spørgsmålet om seksualitet har gennem alle tider fyldt meget, rigtigt meget al den stunddette begreb ligger stærkt ind til selve livskraften, evolutionsenergien, "kundalini-kraften".

Med hensyn til, om Martinus var homoseksuel, det tror jeg ikke, med den opgave han havde valgt har sandsynligvis overskygget hans behov for at bruge sin seksualitet, men derfor kan han da godt have prøvet denne side af livet, uden at skulle kunne katalogiseres som det ene eller det andet.
I øvrigt er der faktisk ikke så mange homoseksuelle der er "rigtige" homoseksuelle, størsteparten "har valgt side" af årsager der ligger in til andre sider af livet som angst, sårethed etc.

Med hensyn til den form for seksualitet som befordres gennem smerte eller voldsomhed, det kan i sit grundelement skyldes meget kraftige blokeringer fysisk eller psykisk, således at en "blød" berøring ikke kan føles, men kraftigere stimuli er nødvendige for at give mening eller tilfredsstillelse og er man først begyndt at gå den vej, er risikoen for at udvikle andre sider af det seksuelle stærkt til stede.

Med hensyn til fremtidens seksualitet, så er det ikke noget der ligger hundrede år ude i fremtiden, vi er mange der arbejder med at skabe den og fremtidens parforhold i jordens bevidsthedslag og derfra vil flere og flere mennesker blive inspireret "indefra", dette betyder at vi vil forholde os til selve orgasmens energier på en anden måde ligesom orgasmen i sig selv vil udvikle sig til noget helt andet og meget smukkere end vi kan opleve i dag.

Dette vil også blive mere markant i forhold til mand/kvinde princippet, og det betyder ikke at vi alle vil være ens men at vi hver især kan leve helt i den pol vi har valgt, men rumme og forholde os til alle principper, desuden vil vi mere og mere glide over til "dybere" valg af partnere, efterhånden som begær og behovs legemerne bliver udsultet.

Svar
Side 5 / 5

Skriv et svar

Author Name

Author Email

Titel *

 
Preview 0 Revisions Saved
Share:

Pin It on Pinterest

Share This