Share:
Notifications
Clear all

evner der ikke må bruges  

Side 3 / 3

Britt wilken
Indlæg: 0
(@Britt_wilken)
Medlem
Meldt ind: 16 år siden

Hej alle.

Jeg er nødt til lige at kommentere dette emne.

Jeg er clairvoyant rådgiver og arbejder professionelt med det. Jeg læser også Martinus og har ikke de store problemer med at læse, forstå eller være enig i hans livs syn. Jeg er ikke fuldblods vegetar, kun næsten, hvilket piner mig meget når jeg vågner op efter at have spist en stor bøf. Det er næsten ligesom da man var 18, og havde det elendigt dagen efter en fest, i vished om hvem jeg havde kysset. 

Jeg laver clairvoyance udelukkende af en eneste årsag. For at hjælpe andre mennesker.

Jeg laver også akupunktur. Her hjælper jeg mennesker der fysisk ikke har det godt. Clairvoyancen bruger jeg hvis folk har det mentalt dårligt eller gerne vil have et overblik over hvor de står i livet. Jeg kan ikke se at vi ikke skal bruge dette hjælpemiddel når det nu er der. En clairvoyant SKAL ramme rigtigt i 90 % af tilfældende, og gør de også hvis de er trænede og skolede. Jeg kan ikke se, at det er at læne sig op at åndelige væsener og ikke tage ansvar for sit eget liv, at modtage clairvoyant rådgivning. Det er jo heller ikke mangel på ansvar at modtage akupunktur eller tage panodiler fordi man har hovedpine.

Kommer en person til clairvoyance 2 gange inden for et halvt år, også selvom det er hos en anden clairvoyant, vil vedkommende få nogenlunde samme besked. Man kan derfor ikke læne sig op af noget som helst.
Jeg ved at clairvoyancen hører til fortiden og der venter os en klart bedre kanal som vi så ikke har brug for, men hvis etikken er høj og den clairvoyante er trænet og kan sit kram, hvorfor så ikke hjælpe folk til at komme videre eller give dem vished og ro, ved at lade dem få kontakt til deres afdøde, som de elsker.

Når jeg læser Martinus, forstår jeg det sådan at han mener, at man ikke skal tro at bare fordi man har direkte åndelig kontakt, kan man springe trin over i sin åndelige udvikling, og komme foran i køen. Og hvis man er clairvoyant rådgiver for at føle sig speciel og at andre skal se op til en, ja så går man naturligvis lige ind i en blindgyde i labyrinten. Og jeg forstår det sådan at clairvoyance hører til instinkt energien, altså plante og lavere dyrerige som vi jo gerne skulle bevæge os væk fra, ikke hen imod.

At dyrke clairvoyance for sit eget ego og vildfare mennesker i nød, ved at være en elendig rådgiver bare for at være NOGET og tjene fede penge, det er meget grimt, og jeg ved at den slags mennesker findes der, men ikke at bruge dette fantastiske hjælpemiddel i uselvisk interesse hvor der er behov og det kan gøre gavn, det er meget ulogisk for mig. Og spild af gode evner.

Jeg elsker at lave platform, jeg er ikke til at skyde igennem dagene efter, det er det bedste jeg ved.
Men ok, er det stene på min vej, må jeg så bare tage de tæv der kommer. Jeg kan bare ikke se hvorfor tævene skulle komme. Jeg hjælper jo bare folk. Manipulere vil nogle sikkert sige, men det mener jeg ikke at jeg gør. Jeg kunne ikke drømme om at fortælle folk hvad de skal gøre, jeg viser dem mulighederne. Jeg fortæller aldrig meget negative ting som død og ulykke. Hvem skulle det gavne. Jeg stiller aldrig ind på nogle der ikke har bedt mig om det, ligesom jeg ikke læser min mands breve eller mails, og jeg kan ikke fremtrylle en afdød der ikke er der, klienten vil først være overbevist om at vi har fat i den rigtige, når detaljerne er helt skarpe. Det er klienten der afgør om den afdøde er der eller ej, ved genkendelse, ikke mig. 

Bortset fra det er det ikke noget specielt at have clairvoyante evner. 75% af befolkningen har evnerne og kan træne dem op. Billy Cook siger at alle har dem. Nogle kan så blive rigtigt dygtige andre ikke, ligesom at nogle kan spille mozart på klaver, andre Tante toben.

Og det der med at tjene gode penge (Steen Kofoed), jamen penge er jo bare en universel energi, og iøvrigt er Steen Kofoed så vidt jeg er orienteret først og fremmest underviser og healer. At tjene gode penge på at hjælpe folk er der vel ikke noget galt i. Det er vel kun hvis man udnytter svage sjæle, at man kan dadles for det og det tror jeg altså bestemt ikke at han gør.

Bortset fra alt det, så elsker jeg at læse alle jeres indlæg. Bliv ved med det.

Knus Britt Wilken
 

Svar
Casper
Indlæg: 86
(@Casper)
Medlem
Meldt ind: 16 år siden

Man skal naurligvis bruge de evner man har til best muligt at hjælpe sin næste, på den mest kærlige måde. Som jeg læser Martinus passager angående clairvoyance, er det en lav psykisk evne og det er ikke noget man arbejde mod at tilegne sig. Der står dog ingen steder i LB at man skal undlade at bruge evnen til det gode hvis man har den.

Jeg vil lave en analogi, som man dog lige skal se skævt ind på fra den rigtige retning før den giver mening :-) :
Evnen til at tro hører fortiden til, så hvis du ikke har evnen til at tro, og dermed være religiøs er det ikke noget du skal frem elske. Der er dog intet i vegn med at "bruge" sin evne til "at tro" til gode formål hvis man har den, du skal bare ikke tro det er vejen frem i udviklingen.

Hvis jeg havde brug for det, og kunne finde en clairvoyant jeg havde tillid til ville jeg da uden tvivl benytte mig af det, jeg kan bare ikke lige forestille mig at jeg kunne bruge noget yderligere information om mig selv.

Svar
Indlæg: 1
(@storebaelt)
Medlem
Meldt ind: 1 år siden

Når man taler om evner der ikke må bruges er det vigtigt at man tænker over hvordan de her evner bliver brugt. Mange søger efter mennesker med de her evner, netop for at få hjælp. Med tanke på hvor mange der rent faktisk får hjælp fra clairvoyante her til lands skal man ikke se bort fra at det faktisk er gode evner der tjener det gode. 

Når enkelte her taler om at det å opsøge en clairvoyant er det samme som at fraskrive sig sit ansvar, er det her vrøvl, for at sige det mildt. Et hvert menneske er selv ansvarlig for at bruge den viden man får på en ansvarlig måde. Det gælder all viden, om den så kommer fra en clairvoyant der har formidlet kontakt fra en der er afdød, eller om det er viden en har fået fra andre. 

Mennesker er givet selvstendig tanke, og vi er forventet at bruge denne. Viden fra clairvoyante er kun en del af all den vide vi har.

Svar
Indlæg: 7599
Admin
(@lasse)
Bruger
Meldt ind: 17 år siden

@storebaelt, man skal bare være påpasselig med det som kommer igennem fra en clairvoyant. Ikke dermed sagt at der ikke kan komme noget godt den vej. Man kan bare ikke være sikker.

Svar
Side 3 / 3

Skriv et svar


 
Preview 0 Revisions Saved
Share:

Pin It on Pinterest

Share This