Share:
Notifications
Clear all

Åndelige legemer osv?  

Side 2 / 2

Den lille brune hest
Indlæg: 64
(@Den_lille_brune_hest)
Medlem
Meldt ind: 13 år siden

- Mange tak for svarerne, som har givet mig noget at tænke over. Så de enkelte metafysiske/æter-legemer korresponderer med, eller repræsenterer altså grundenergierne, hver for sig? Og uden disse åndelige legemer ville livsoplevelsen ikke være komplet?

Kærlig hilsen

Svar
Pondus
Indlæg: 272
(@Pondus)
Medlem
Meldt ind: 14 år siden

Jeg oplever, at der bliver talt om de store legemer generelt men det er vigtigt at have med, at hvert af de store legemer er inddelt i hver 7 underplaner, så forestiller vi os et klavers tangenter på højkant med de dybeste toner nederst, så vil denne dybeste oktav bestå af 7 toner således at den dybeste tone er:

1. Rent fysisk stof.
2. Flydende stof.
3. Luftformigt stof
4-7. Æterisk stof fra ret groft til fint stof.

Det er disse legemer der oftest arbejdes med gennem kost, healing, akupunktur etc.

Går vi en oktav højere op finder vi følelseslegemet og igen startene nedefra således:

1. Rent begær som søges dækket uden skelen til etik eller følelser. Menneskeheden som sådan har ikke længere kontakt med dette plan, men der foregår et stort arbejde af mange, med en udrensning af dette plan.
2. Overvejende begærstyret men med en vis grad af samvittighed og en begyndende skelnen mellem rigtigt og forkert.
3. Stadig styret af begær og sult efter materielle goder og status.
4. Begyndende oplevelse af ansvar for andre, empati, en vågnende kærlighedsfølelse og hengivenhed for de der står nærmest.
5. Udbredt empati, kærlighed uden begær og behov, en oplevelse af, at vi alle er brødre og søstre og at vi alle har ansvar for hinanden.
6. Stærk empati, stærk følelse af kærlighed til alt og alle, stærk tro på, at vi alle er ansvarlige for hinandens ve og vel, harmløshed.
7. Ren tjeneste i kærlighed og harmoni og ubetinget kærlighed.
Grundlæggende er det her vi kan arbejde med terapi og følelsesmæssig healing af følelses traumer, også fra tidligere liv.

Går vi en oktav op, er vi i den mentalt præget oktav, hvoraf de nederste 4 toner hører til det fysiske mentale og de tre øverst toner hører til vor åndelige intelligens, således at den højeste tone er hjemsted for sjælens manifestation, det højere åndelige væsens forankring i det fysiske udtryk.

Svar
Side 2 / 2

Skriv et svar

Author Name

Author Email

Titel *

 
Preview 0 Revisions Saved
Share:

Pin It on Pinterest

Share This