Martinusforum.dk har et søster-site i form af martinusguiden. Martinusguiden er en oversigt over foredrag, kurser og lignende aktiviteter, som på den ene eller anden måde har en relation til Martinus Verdensbillede. Den danske martinusguide blev startet tilbage i år 1999 eller 2000 og havde til formål at skabe overblik over de foredrag og kurser, som foregik rundt om i landet. Dette er fortsat formålet med Martinusguiden. Den nuværende gruppe bag Martinusguiden overtog den danske guide i 2010.

Martinusguiden i Sverige og Norge
Sidste år blev martinusguidens virke betragteligt udvidet med en norsk og en svensk udgave. De er begge i nogen grad under opbygning, men som Martinus skriver, så bliver ingenting født voksent, så vi må se hvordan det udvikler sig over tid. Men nu er der i hvert fald sået et par ekstra frø.

Du kan få dine foredrag og kurser på Martinusguiden
Giv et vink på info@martinusguiden.dk, hvis du har foredrag, kurser eller lignende aktiviteter med relation til Martinus Kosmologi og som du gerne vil have med på en af martinusguiderne.

Nyhedsbrev fra Martinusguiden
Vi udsender også nyhedsbreve fra Martinusguiden. Du kan tilmelde dig her –
https://www.martinusguiden.dk/nyhedsbreve/

Et par tips til Martinusguiderne
Du kan let få tilføjet foredrag og kurser til din elektroniske kalender. Du kan både tilføje enkelte aktiviteter, alle aktiviteter fra en bestemt lokation (f.eks. Martinus Center Klint eller Martinus Institut).

Du kan også søge efter aktiviteter via Martinusguidens søgefunktion. Her kan du vælge at søge efter aktiviteter i et område, i et bestemt tidsrum eller type (foredrag, kurser, e.lign.).

Det er også let at få et overblik over hvor i landet der foregår Martinus aktiviteter via Martinusguidens kort. På Martinusguiden er kortet interaktivt, så man kommer direkte til oversigten over aktiviteter på det givne sted.

Share This