Donation

Martinusforum logo

Martinusforum.dk har eksisteret siden 2003. I starten var det først og fremmest et debatforum, men sitet har udviklet sig løbende, og er udvidet med artikler, nyheder og meget andet til siden.

Teamet bag Martinus Forum er drevet af lyst til at hele tiden at forbedre sitet med det formål at samle indhold om Martinus verdensbillede og give interesserede mulighed for at mødes online.

Der er driftsomkostninger i forbindelse med at drive Martinus forum til eksempelvis webhotel, domæner, informationsmateriale, seminarer m.m. Ligeledes opstår løbende nye ideer til forbedringer af sitet, hvor nogle af dem er forbundet med visse startomkostninger.

Vi arbejder på at oprette en forening, som formelt står for både Martinus Forum og Martinus Guiden. Denne forening vil også stå for prioritering af indkomne donationer. Vi vil vende tilbage med mere information om foreningen når den er oprettet.

Har du lyst til at støtte Martinus Forum og Martinusguiden økonomisk, kan du indbetale til nedenstående konto:

Reg-nr: 4300
Kontonummer: 4300297072

Månedlig donation

Du kan også donere via crowd funding sitet Patreon.

Donationerne vil først gå til sitenes driftsomkostninger.

Hvis der er midler ud over de faste omkostninger, vil vi købe et videokamera, så vi kan lave bedre optagelser af foredrag om Martinus kosmologi, som vi kan vise på Martinus Forum.

Vi vil i slutningen af hvert år udarbejde et årsregnskab for foreningen, så det er muligt at se hvad donationerne er blevet brugt til.

Det skal for en god ordens skyld nævnes, at arbejde med forummet er ulønnet, og donationer ikke går til enkeltpersoner.

På forhånd tak og tak for opmærksomheden!

Kærlig hilsen

Martinusforum-teamet